|
ASOCIATIA ROMANA A CARNII (ARC)
Data : 2020-04-21
Link : https://asociatia-carnii.ro/
Asociatia Românã a Cãrnii este organizatia profesionalã care reprezintã interesele industriei de prelucrare a cãrnii. ARC s-a format în 1999, prin unirea dintre ROCARNE (1993) si ASIC (1995), având ca membri 52 societãti comerciale care realizeazã peste 60% din productia nationalã de mezeluri.
Misiunea sa este promovarea dezvoltãrii industriei române de prelucrare a cãrnii, prin:
-
lobby pentru influentarea pozitivã a deciziilor legislative;
-
informarea membrilor asupra tendintelor de pe piata internã, europeanã si mondialã;
-
pregãtirea companiilor autohtone pentru intrarea pe piata comunitarã;
-
includerea membrilor în programele de asistentã interne si externe;
-
transmiterea informatiilor privind noutãtile comerciale, juridice, tehnologice
Asociatia Românã a Cãrnii este membrã a urmãtoarelor structuri:
-
CLITRAVI – Federatia Europeanã a Industriei Cãrnii
-
OICP – Organizația Interprofesională Carne de Porc
|